SZOLGÁLTATÁSUNK

Csatornatisztítás

WOMA® magasnyomású technológiával

Tiszaújvárosban és térségében

A német WOMA® technológia

A WOMA® a német Karcher Csoport technológiája, amely a magasnyomású vízsugaras alkalmazások terén élenjáró. A WOMA technológiát gyakran használják a nehéz szennyeződések eltávolítására és a különböző ipari feladatok végrehajtására, például a magasnyomású csatornatisztításra, festék- és rozsdaeltávolításra, valamint az ipari berendezések hatékony tisztítására. A WOMA magasnyomású vízsugár technológiája nagyon hatékony, a a cső belsejébe permetezett vízsugár olyan erőteljes, hogy képes eltávolítani makacs szennyeződéseket, mint például a rozsda, festék, szerves lerakódás, vagy iszap.

KÖRNYEZETBARÁT

A WOMA technológiával történő tisztítás környezetbarát, mivel nincs szükség vegyszerekre, így nincs hulladéktermelés sem. A WOMA technológiát a közmű szolgáltatások mellett számos ipari alkalmazásban is használják, például építőiparban, gépjárműiparban, acélgyártásban, és még sok más területen.

Csatornatisztítás, szennyvízvezeték tisztítása

A magasnyomású vízsugár hatékonyan képes eltávolítani a makacs szennyeződéseket, beleértve a zsírt, iszapot, a festéket, a rozsdát és az egyéb lerakódásokat is. Az alkalmazott nyomás függ a tisztítandó vezeték típusától és a szennyeződés jellegétől, de a csatornatisztítók több száz BAR nyomással dolgoznak, így csak fővezetékek duguláselhárítására alkalmazhatók, lakáson belüli dugulás esetén nem.

Ipari vezetékek, tartályok, medencék tisztítása

A magasnyomású csatornatisztítók számos ipari alkalmazásban hasznosak, például csővezetékek, medencék, tartályok és egyéb infrastruktúra-elemek tisztításában. Rendszeresen dolgozunk Tiszaújváros körzetének ipari üzemeiben.

Lépjünk kapcsolatba

+36-20-544-7481

info@petroltrans.hu

Ha árajánlatot szeretne

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, hogy árajánlatot küldhessünk Önnek!

Ajánlatkérő űrlap