2001 óta az iparban

A Petroltrans Kft 2001-ben alkult, kifejezetten ipari megrendelők kiszolgálására. Az eltelt sok és során folyamatosanfejlesztettük eszközparkunkat, és bővítettük szolgáltatásainkat, így ma már jelentős kisvállalkozói és lakossági megrendelői körrel is rendelkezünk. Nagy tapasztalatunk van a speciális szállításokban, nehéz, érzékeny, szaktudást igénylő eszközök mozgatásában. Folyamatosan dolgozunk ipari létesítményekben, rendelkezünk minden személyi és tárgyi feltétellel ahhoz, hogy részt vegyünk ipari termelési-, karbantartási feladatokban. Főbb szerződött partnereink a MOL Nyrt., a MOL Petrolkémia Zrt. (korábbi TVK), Petrolszolg kft.

Történetünk Referenciák
ISO 9001:2015 Minőségirányítási Rendszer illusztrációja

Minőségirányítási rendszerrel dolgozunk

Minden megrendelőnket, üzleti partnerünket a legjobb minőségben törekszünk kiszolgálni. Folyamatosan fejlesztjük belső folyamatainkat, hogy minden körülmények között számíthasson ránk. ISO minősítésünk az egyik garancia arra, hogy vállalt feladatainkat szerződés szerint teljesítjük.

ISO 9001:2015 Minőségirányítási Rendszer

Országosan, Tiszaújvárosi székhellyel

Az ország egész területén szállítunk, szolgáltatunk. Járműveink Tiszaújvárosból indulnak és ide is érkeznek. Irodánkat Tiszaújvárosban a Mezőcsáti út 1. szám alatti ipartelepen találja meg.

Elérhetőségeink
Az országban mindenütt szállítunk

Szolgáltatásaink

Áruszállítás, közúti árutovábbítás

Legyen szó kis vagy nagy mennyiségű áru elszállításáról, speciális igényekről, mi testre szabott megoldást kínálunk az Ön számára Magyarország területén. Díj ellenében végzett közúti árutovábbítási, saját számlás áruszállítási engedélyünkben foglalt feltételekkel jogosultak vagyunk bármilyen nem-veszélyes áru elszállítására, fuvarozására.

SZÁLLÍTUNK
  • bármilyen raklapos árut (nem-veszélyes)
  • ipari szerelvényeket, szivattyúkat, hőcserélőket
  • csöveket, csőkötegeket
  • acélt, betonacélt
  • építőnyagokat
Áruszállítás, fuvarozás

Anyagmozgatás, targoncázás

Targoncás anyagmozgatási szolgáltatásunkra is számíthat. Tudjuk, hogy a hatékony rakodás és anyagmozgatás kulcsfontosságú a termelékenység és a munkafolyamatok gördülékeny működése szempontjából. Többféle kapacitású modern és jól karbantartott targoncával rendelkezünk, amelyek a legkülönbözőbb méretű és súlyú áruk mozgatására alkalmasak. Rendelkezünk minden engedéllyel, Tiszaújváros körzetének összes ipari területén tudunk targoncázást vállalni.

Targoncázás szolgáltatásunk

Szennyvízszállítás

A körzet vezető szennyvízszállítási szolgáltatójaként készséggel vállalkozunk szeptikus tartályok, emésztőgödrök szippantására. Ha az Ön ingatlanja nincs bekötve a közműhálózatba, készséggel kötünk Önnel szolgáltatási szerződést, így biztos lehet abban, hogy a szennyvízszállító járművünk ütemezetten megjelenik Önnél. Ipari megrendelőink igényeit is ki tudjuk szolgálni, szikkasztó, vízkezelő medencék kiürítését is rendszeresen végezzük.

Szennyvíz szippantás

Hulladékszállítás

Minden közösség és vállalkozás egyedi hulladékszállítási igényekkel rendelkezik, a Petroltrans kft. ezek kiszolgálásában is partner kíván lenni. A keletkező hulladék mennyiségéhez és fajtájához igazítva ütemezzük a konténerek kihelyezését és az elszállítást.

Hulladékszállítási szolgáltatásunk
Konténer rendelés Tiszaújváros

Magasnyomású csatornatisztítás

A Petroltrans Kft. büszke arra, hogy szakszerű csatornatisztítási szolgáltatást kínál WOMA magasnyomású technológiával. Tudjuk, hogy egy csatorna vagy csővezeték eldugulása mekkora fennakadást tud okozni, így szolgáltatásunkat rövid időn tudjuk biztosítani ügyfeleinknek.

WOMA - magasnyomású csővezeték tisztítás

Lépjünk kapcsolatba

PETROLTRANS Szállítási és Szolgáltató Kft.

Székhely, telephely: 3580 Tiszaújváros, Mezőcsáti út 1.

Adószám: 12735871-2-05

Cégjegyzékszám: 05-09-009244

+36-20-544-7481

info@petroltrans.hu

Ha árajánlatot szeretne

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, hogy rövid időn belül árajánlatot küldhessünk Önnek!

Ajánlatkérő űrlap