SZOLGÁLTATÁSUNK

Targoncázás, anyagmozgatás

Tiszaújvárosban és térségében

Professzionális anyagmozgatás targoncával

Cégünk, a Petroltrans Kft., a targoncás anyagmozgatás területén is megbízható szolgáltatást kínál. Tudjuk, hogy a hatékony rakodás és anyagmozgatás kulcsfontosságú munkafolyamat, ezért örömmel állunk rendelkezésére targoncázási szolgáltatásunkkal.

Tapasztalt targoncavezető kollégákkal dolgozunk

Az áruk mozgatása nem csak ügyességet, de szakértelmet és felszerelést is igényel. Targoncázási szolgáltatásunkat tapasztalt és képzett targoncavezető kollégák végzik, profi munkával segítve a megrendelő vállalkozás zökkenőmentes működését. Kollégáink munkára alkalmas állapotban, munkaruházatban, szükség szerint védőfelszerelésben jelennek meg a helyszínen.

Korszerű eszközeink vannak

Modern, jól karbantartott targoncákkal rendelkezünk, mindig a legalkalmasabb eszközzel vonulunk fel a munkára, legyen szó bármilyen méretű és súlyú áru mozgatásáról.

Teljes a helyismeretünk

Tudjuk, hogy minden ipari környezet más és más követelményt támaszt. Ismerünk minden ipari telephelyet Tiszaújváros közelében, tudjuk mik a behajtás feltételei. Biztosítunk minden személyi és műszaki feltételt a szabályos munkavégzéshez. Rugalmasan alkalmazkodunk a munkafolyamatokhoz és az ütemezéshez, hogy a targoncázás ne okozzon csúszást más feladatokban.

Minden engedély birtokában

Minden targoncázási feladatot a legmagasabb szintű biztonsági elvek és előírások szerint végzünk, hogy az áruk sértetlenül érkezzenek meg rendeltetési helyükre, ugyanakkor a munkavállalók biztonsága is megfelelő legyen. Kollégáink rendelkeznek targonca jogosítvánnyal, GKI kártyával (Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány), EBK vizsgával (Egészségvédelem, Biztonságtechnika, Környezetvédelem), eseti munkavégzési engedéllyel.

Lépjünk kapcsolatba

Ha targoncázási szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel állunk rendelkezésére a megfelelő targoncás megoldásokkal.

+36-20-544-7481

info@petroltrans.hu

ajánlatkérő űrlap