SZOLGÁLTATÁSUNK

Hulladékszállítás

Tiszaújvárosban és térségében

Hulladékszállítás - kevert kommunális hulladékok

Kevert kommunális hulladékok szállításával folyamatosan foglalkozunk. Minden közösség és vállalkozás egyedi igényekkel rendelkezik a hulladékkezelés terén. Rugalmasan alkalmazkodva az Ön igényeihez, a hulladék keletkezésének ütemében szervezzük meg az elszállítást, hogy ne okozzunk zavart a mindennapi működésben.

Hulladékszállítás - szelektált hulladékok

A kevert hulladékokon kívül válogatott, szelektált anyagokat is készséggel szállítunk. A hulladék fajtájától függően biztosítjuk a megfelelő szállítóeszközt. Konténer rendelés szolgáltatásunk keretében Tiszaújváros környékén folyamatosan vállalkozunk építési- bontási (sitt) hulladék elszállítására.

ELSZÁLLÍTJUK

Teljes körű hulladékkezelés

Biztosítjuk a hulladék begyűjtéséhez szükséges tároló kihelyezését (például konténer), majd a megfelelő járművel elszállítjuk a szemétlerakóba, legálisan gondoskodva annak végső helyéről. A szemétlerakóban elhelyezett hulladék mérlegelésre és dokumentálásra kerül, tehát a későbbiekben is igazolható annak pontos tömege és elhelyezésének legalitása. Tudjuk, hogy a hulladékgazdálkodás kulcsfontosságú a fenntarthatóság és a környezetvédelem szempontjából, így elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsünk partnereinket a felelős hulladékkezelésben.

Rendelkezünk a megfelelő engedélyekkel

Rendelkezünk az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség által kiadott hulladékszállítási engedéllyel. KGI igazolvány, EBK kiskönyv, munkavégzési engedély rendelkezésre áll. Minden hulladékszállítási munkafolyamatot a biztonsági előírások betartásával végzünk. Kollégáink előírás szerinti munkaruhában, igény szerint védőfelszerelésben jelennek meg a helyszínen.

Lépjünk kapcsolatba

Munkanapokon 07-16 óra között ér el minket.

+36-20-544-7481

info@petroltrans.hu

Ha árajánlatot szeretne

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, hogy rövid időn belül árajánlatot küldhessünk Önnek!

Ajánlatkérő űrlap