SZOLGÁLTATÁSUNK

Szennyvízszállítás

Háztartási- és ipari szennyvíz szippantása

Tiszaújvárosban és térségében

HÁZTARTÁSI SZENNYVÍZ

Emésztőgödör, szennyvíztartály szippantása

Egy-két napon belül biztosítjuk Tiszaújváros térségében található emésztőgödrök, szeptikus tartályok kiszippantását és a szennyvíz elszállítását. Több helyi önkormányzattal van keretszerződésünk, így fix helyi áron, biztosított keretek között végezzük a szippantási szolgáltatást. Rendelkezünk az Országos Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főfelügyelőség által kiadott hulladékszállítási engedéllyel. A szolgáltatási díjat köbméter alapon határozzuk meg, azaz a szállított szennyvíz mennyiségét mérlegeltetjük, és ez alapján állítjuk ki a számlát.

IPARI SZENNYVÍZ

Ipari folyékony hulladék szippantása

Folyamatosan dolgozunk Tiszaújváros térségének ipari üzemeiben, hulladékszállítási engedélyünk lehetővé teszi a különböző ipari folyamatok során keletkező nem-veszélyes hulladékok elszállítását, mint például műanyagok gyártásából származó hulladékvíz; kazánok, hűtőtornyok iszapja; erőművi iszap, égetőműből származó iszap. Ismerünk minden ipari telephelyet a közelben, tudjuk mik a behajtás feltételei, rendelkezésünkre áll minden engedély, ami a munkához kellhet, a személyi és műszaki feltételeket garantáltan teljesítjük.

Árak, árajánlat

Szennyvíz szippantási szolgáltatásunk minden esetben egyedi áras, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy árajánlatot adhassunk Önnek.

+36-20-544-7481

info@petroltrans.hu

Árajánlat kérése

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, hogy rövid időn belül árajánlatot küldhessünk Önnek!

Ajánlatkérő űrlap