CÉGÜNK BEMUTATÁSA

Petroltrans Kft.

Történetünk, szolgáltatásunk, referenciáink
TÖRTÉNETÜNK

Az alapítás évei

A Petroltrans Kft. alapítása 2001-ben történt, ekkor köteleztük el magunkat a kiváló fuvarozási és logisztikai szolgáltatások nyújtása mellett. Alapításkor néhány megrendelővel és szűk járműparkkal indultunk, amit kemény munkával eltöltött évek követtek. Hosszú távú elhivatottságunk eredménye vállalkozásunk mai állapota, stabil megrendelői körünk, korszerű flottánk.

Fejlődés, bővülés

Az évek során folyamatosan fejlesztettük szolgáltatásainkat, így mára modern jűrművekkel, nagy kapacitással tudunk vállalkozni tevékenységeinkre. Megrendelőink közé tartozik számos közeli önkormányzat, vállalat, vállalkozás, a helyi lakosság. Az elégedettség folyamatos fenntartása érdekében figyelembe vesszük az ügyfelek visszajelzéseit és igényeit, folyamatosan beépítjük őket szolgáltatásainkba.

Jövőbetekintés

A Petroltrans Kft.-nél hiszünk abban, hogy a környezetvédelem és a vállalati felelősségvállalás a jövőnket formálja. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy pozitív hatást gyakoroljunk környezetünkre és közösségeinkre, és a következő években is a fenntarthatóság irányában haladjunk előre. Folyamatosan modernizáljuk járműveinket, hogy csökkentsük környezeti lábnyomunkat, és környezetbarát technológiákat alkalmazunk az üzemeltetés során. A jövőben fokozottan törekszünk a zöld szállítási és logisztikai megoldásokra. Az energiahatékony tervezés és az alternatív üzemanyagok használata részei stratégiánknak, hogy csökkentsük a környezetre gyakorolt hatásunkat.

MEGRENDELŐINK

MOL Nyrt., MOL Földgázszállító Zrt., MOL Petrolkémia Zrt., Tiszai Vegyi Kombinát Zrt., Petrolszolg Kft., Magyar Posta Zrt., Market Építő Zrt., Columbian Tiszai Koromgyártó Kft., Akzo Nobel Coatings Zrt., Dunagép Zrt., FGSZ földgázszállító Zrt., M3 outlet service Kft., Tiszaújvárosi Városgazda Nonprofit Kft., Hajdú Gabona Zrt., MAVIR ZRT., Pannonmill Malomipari Zrt., Raab Karcher tüzép Zrt., Strabag PFS Zrt., Szerencsejáték Zrt., BIS Hungary Kft., Borsod Drink Kft., NASAB Kft., Buchen-ICS Hungary Kft., Dr. Wolf Product Kft., Ecomissio KFT., Emerson Process Management Kft., European stone trade Kft.., HE-DO Kft., Hegwest Kft., Hungast Vital Kft., IL-Generál ' 86 Építőipari Kft., Jabil Circuit Magyarország Kft., KEMAD Kft., Kraftszer Kft, Kraftwerkbau Kft., Orszak Borsod Kft., Öko-Park Kft., Révész Trans Kft., Roche (Magyarország) Kft., S&B StahiMontage Kft., Scania Hungária Kft., SCHENKER Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Kft., Schorch Hungária Kft., SIBAVILL Kft., STRABAG-MML Kft., Synergy Construction Hungary Kft., T-contractor Kft., Tisza Média Kft., Technokoord Kft., TFC-Tiszaújvárosi Futball Club Kft., TiszaSzolg 2004 Kft., Tiszaújváros-Termálfürdő Kft., WÜRTH Szereléstechnika Kft.,

Minőségbiztosítás

Garancia a szolgáltatásaink színvonalára

A Petroltrans Kft.-nél az ügyfeleink elégedettsége és bizalma mindennél fontosabb. Ennek érdekében szigorú minőségbiztosítási elvek és rendszerek alkalmazásával gondoskodunk arról, hogy szolgáltatásaink mindig magas színvonalat képviseljenek.

Minden nap egyformán fontos

A minőségbiztosítás számunkra nem csupán egy papíron létező elv, hanem a nap mint nap elvégzett munkánk gyakorlati része. Nincs elfelejtett feladat, lejárt határidő, késedelmes teljesítés. Minden kollégánk felelősséget érez a munkája minőségéért, ugyanakkor a cégvezetés is szigorúan ellenőrzi a munkafolyamatokat. Az ügyfelek bízhatnak benne, hogy a Petroltrans Kft. szolgáltatásai mindig az elvárásoknak megfelelőek lesznek.

MSZ EN ISO 9001:2015 Minőségirányítási Rendszer

A minőség iránti elkötelezettségünket az MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszerrel támasztjuk alá. E rendszer kialakítása és működtetése a garancia a vállalatunknál folyó munkafolyamatok színvonalának hosszú távú megtartására.

ISO 9001:2015 Minőségirányítási Rendszer illusztrációja

Korszerű flotta, speciális eszközök

Minden járművünk kiváló műszaki állapotú, rendszeresen szervizeljük és ellenőrizzük őket, hogy mindig megbízhatóan teljesítsenek. Számos szolgáltatást specializált, kifejezetten az adott feladatra felkészített járművekkel végzünk.

Lépjünk kapcsolatba

+36-20-544-7481

info@petroltrans.hu

Ha árajánlatot szeretne

Hívjon minket, vagy töltse ki az alábbi űrlapot, hogy rövid időn belül árajánlatot küldhessünk Önnek!

Ajánlatkérő űrlap